Om

Storagergård

Gl. landvej 15

2620 Albertslund

Om Storagergård 

Institution siden 1971, men stadig en bondegård.


Siden starten for snart 49 år siden, har Familiecentret Storagergaard fortsat udviklet sig som institution i takt med de krav omgivelserne gennem tiderne har stillet til os.

Meget er glemt, og meget er opgivet, men endnu mere er prøvet, og endnu mere skal prøves. I dag er Storagergaard en moderne institution. Vel integreret i nærområdet, og velfungerende i samarbejdet med vores eksterne partnere, men stadig, vigtigst af alt, vi har bibeholdt den hjertelighed og hjertevarme der altid har været synonym med Familiecentret Storagergaard.

Personalet er stolte af, at byde børn og forældre velkommen til en institution, hvor vi nok er professionelle uddannede pædagoger, men i lige så høj grad er almindelige, fejlbarlige, sjove og hyggelige mennesker på godt og ondt.


I dag går der ca. 320 børn i fritidsklubben,  og 80 i vores Ungdomsklub. Selvom det lyder som mange, er det det også. Men de dage hvor der er flest fremmødte er der ca. 110-120 medlemmer.
Vi har en normering på 205

Vidste du at:1

2

3

4

5

Bussen som holder på Storagergård

P-plads, ikke er ejet af Storagergård. Det er en forældre gruppe som tilbage i 1971 købte den så børnene på STG kunne komme ud og se andet end Albertslund.

Bussen er selvejede og som medlem på STG er man med i foreningen som har den.

Storagergård var en landbrugsgård hvor der i underetagen, hvor computerrummet  og glasværkstedet er, var grisestald.

Storagergård har en meget aktiv facebook gruppe, som vi opfordre både forældre og børn til at blive medlem af. Gruppen hedder "På tur med Storagergård"

At da Storagergård åbnede tilbage i 1971, var selve Storagergård ikke istandsat til at kunne huse en stor flok unge. Der var stadig stalde m.m. i længerne. Derfor lå Storagergård det første år på Det som nu er Herstedøsterskolen.

At der til vores 40 jubilæum, var besøg af en ældre dame som var førdt på Storagergård tilbage i 1917. Det var sjovt at høre om hvordan det var på Storagergård for mange år siden.