Koloni

Storagergård

Gl. landvej 15

2620 Albertslund

Vinterkoloni 2017


Velkommen til siden om vores sommerkoloni 2017 med klubben som går til Idre Fjäll.

Som lovet på vores møde madag, vil der her på siden komme lidt brugbar informationer om vores koloni, samt lidt nyttige links.Kolonien er godt igang og alle hygger sig på Idre Fjäll.


Dagbog for tirsdag:


Efter en god omgang morgenmad var alle klar kl 9:30 til at erobre de svenske pister. Et par børn skulle lige runde børnebakken inden de kunne komme gennem Askeland og op på toppen. En gruppe valgt at køre forbi vaffelhuset og nyde en god vaffel. Alle har nydt dagen på ski og alle er super gode. Efter dagens skiløb, valgte nogle at smutte op og handle i ICA, men andre slappede af med brætspil i hytterne, men der blev fortalt sjove røverhistorier fra dagen. Aftensmaden var madpandekager som blev indtaget med højt humør. Nogle valgte at se en film, mens andre nød afslapningen på sofaen. Dagen sluttede af med at se 1 times Champions League - til stor glæde for drengene. Så blev det tid til at sige godnat.


Onsdag startede med meget snefald, så vi smuttede en tur med bussen ned til byen, for at shoppe. Da vi kom tilbage stod den på lækre flæskestegssandwich til frokost. I mellemtiden var skyerne forsvundet, og den blå himmel kunne ses. Så ud og nyde en flot eftermiddag på ski. Kl. 18 havde vi booket hallen. Efter en times fodboldspil, var det tid til hygge i hytterne. Vi satte "den hundredårige som sprang ud af vinduet" på i den ene hytte og Champions League i den anden hytte. Gæt hvor alle børnene sad???? Ja, de sad og så film. Kun et barn så fodbold🤔.


Torsdag på Idre Fjäll:

Dagen startede med at den onde Rasmus vækkede børnene med en klaphånd og de store kom tidligt stødet fra morgen.

Et par var ikke helt på toppen, og blev hjemme, mens resten tog op på toppen. Desværre var der blæst og meget koldt, så resten af formiddagen blev brugt på den nederste del af pisterne, hvor solen gav en dejlig varme. Frokost i dag var pølser på grillen i det fri. Efter frokosten blev der hygget i hytterne, mens andre forsatte skiløbet(blæsten havde lagt sig lidt.)

Kl. 17 gik mange af børnene i svømmehallen, mens der blev lavet dejlig mad i hytterne.

Efter aftensmaden så vi dagens film.


Sidste kapitel i vores koloni log.

Fredag vækkede den onde Rasmus igen børnene, i dag med et vækkeur som spillede moske musik meget højt. Når men efter morgenmad, var det ud og stå på ski. Alene var ude i det dejlige vejr( skyfri himmel og -9 grader, desværre blæste det, så chillfaktoren betød at det på toppen føltes som -25. Så det var koldt) men mange trodsede kulden og nød den sidste dag på ski. Ved 15 tiden tog vi alle ned for at aflevere ski og støvler. Tilbage i hytterne, begyndte børnene at pakke hvad der kunne pakkes, før Rasmus satte en film på. Ved 22 tiden var det godnat.

Det har været en dejlig tur.
Billeder fra turen klik her


Vi har ogås lavet et par videoer fra de dage som er gået, ser dem via linkene nedenfor


Video fra afganen til mandag aften klik her


Video fra tirsdag klik her


Video fra onsdag klik her


Video fra torsdag klik her


Video fra fredag klik her


Flere billeder fra turen kan ses her
Link til:


Idre Fjälls hjemmeside, hvor I kan se webkamera, billeder af hytten, tjekke vejret m.m


Gode råd til børn/forældre som aldrig har været på skitur før(klik her) læse om handsker, skibukser, hjelme og meget mere som er med til at gøre turen til en god oplevese.


Gode råd til at holde fingerne varme(klik her) - Lad nu være med at købe handsker til +500 kr. Jeres børn vokser fra dem, før de bliver slidt op


Billeder fra turen vil kunne ses her


Husk at, har i sprøgsmål, så er I altid velkommen til at komme forbi, eller ringe, så vil vi se om vi ikke kan svare

Se vores tidligere koloni sidder:

 

2013 - Sommerkoloni til Prag, Tjekkiet[klik her]

[klik her]

 

2014 - Sommerkoloni Berlin (klik her)

 

2015 - Sommerkoloni Belgien

 

2016 - Vinterkolni Idre Fjäll

 

2016 - Sommerkoloni Idre Fjäll

 

2017 - Vinterkolni Idre Fjälll

 

2018 - Vinterkolni Idre Fjäll