Idre Fjäll 2018

Idre Fjäll - Vinterkoloni 2018

HJEMKOMST: Vi kommer hjem søndag formiddag - da vi først kører hjem lørdag efter at have stået på ski.  Klik på link, og se hvor bussen er lige nu  (virker ikke endnu)Politiken har i dag en artikel om Chocken, og området Idre Fjäll. Den kan varmt anbefales at læse - så ved I hvad vi har haft af muligheder i den forgangende uge. Kilk her

Update:


LØRDAG:

Vi forlod Idre kl. 17 og kl. 19 var vi på på pizzaria i Sälen, og kl. 20:15 var vi færdige og så satte vi kurs mod Albertslund - I kan følge bussen, og se hvor vi er henne "live" ved at trykke her


FREDAG:

I dag var dagen, hvor en gruppe børn skulle ud på sort bakke. Det var 112% sjovt, blev der sagt. Flere af medlemmerne var at finde i vaffelhuset i løbet af dagen. Aften gik med sauna og efterfølgende rulning i sneen, pandekagebagning, X-factor og hygge.


TORSDAG:

Rasmus var igen ond da han vækkede børnene, men sjovt var det. I løbet af dagen så vi den blå himmel for første gang, og det var dejligt. : Masser af god skiløb i dag, aften gik med tv, hygge, brætspil, varmkakao i hytterne.

 

ONSDAG:

Formiddagen gik med at Josef kørte bussen ned til Idre by med os alle. Der blev shoppet, til den store guldmedalje. Tilbage i hytterne blev frokosten indtaget, og bagefter var vi så ude på pisterne.

Efter aftensmad gik vi i hallen, hvor der blev spillet fodbold.

Da Viktoria tirsdag havde slået sit håndled, valgte vi at køre på skadestuen. Efter en tur til hos lægen, blev det bekræftet at håndledet var brækket 2 steder. Heldigvis har hun hele tiden været ved god mod, men ikke mere skiløb til hende i denne uge - Desværre.


TIRSDAG:

Alle nyder at stå på ski og alle har været helt oppe på toppen. Det er en super gruppe skiløbere som vi har fået med. I dag skulle Lukas og Rasmus ud og kører på ski med sumodragterne, desværre mente liftpersonalet at det ikke var sikkert(hvilket de også var de eneste som mente) så det betød at det detsværre kun blev til en tur. Men sjovt var det, og vi fik mange kommentar og smil på den ene tur.

Aften bruges i dag på at se Chelsea mod Barcalona i hytten, og ellers hygges der 110% i alle hytter.


SØNDAG:

Så er der video fra 1. Kolonidag på Idre Fjäll film kan ses via linket.

Efter en lang bustur, ankom vi på Idre kl. 11:30 - vi fik heldigvis 2 hytter med det samme, så vi kunne rømme bussen. Derefter smuttede vi ned og fik vores ski. Tilbage i hytterne blev der hygget og slappet af - alle er voldsom trætte, så det er tidligt i seng, så vi er friske i morgen, til 1. Dag på ski.

Se filmen her


Billeder kan ses på : https://www.fotobox.dk/stg/663-1f8c09bf1993395779e3239bd772c63d

Video fra turen kan ses her del 1(Afgang og søndag): https://www.youtube.com/watch?v=tjLRPhHtn8o&feature=youtu.be

Del 2 kan ses her(afgang lørdag til Mandag): https://www.youtube.com/watch?v=tjLRPhHtn8o

Del 3 kan ses her(Tirsdag og onsdag): https://www.youtube.com/watch?v=3Q7ts1oYIiQ


------


Her finder du div. link som kan benyttes inden og under kolonien - måske du kan få gavn af dem:

Idre fjäll egen hjemmeside [klik her]

Thomas Uhrskov på Idre fjäll [klik her]

Kolonifilm fra Idre 2017 [klik her]Nyt fra Idre Fjäll

Så er der uploadet nyt :

Sidste Updater er sket

Fredag d. 23/2 Kl. 21:00


Følg os LIVE!!

Her kan du se hvor vi er lige nu.

Du kan følge bussen, så du ved hvornår vi er hjemme

Klik her og se hvor vi er lige nu!!Vigtige ting

Har du smidt din kolonifolder væk, så kan du hente en ny her [klik her]