Efterårskoloni 19

Storagergård

Gl. landvej 15

2620 Albertslund

Efterårskoloni 2019 til England 


Her på siden vil der løbende komme infomationer om efterårskolonien 2019 hvor vi skal til England. 
Vi er 14 personer som skal med, 12 medlemmer samt Jonas og Rasmus. Flybilletterne er købt, og stedet vi skal bo i Liverpool er også bestilt - Men pt. er vores sted vi skal bo i Manchester endnu ikke bestilt, men det bliver det snart. Du kan nedenfor se finde link/billeder af hvor vi skal bo. 

Vi skal flyve med SAS fra København mandag d. 14. oktober kl. 8:30 - vil lander i Manchester kl. 9:35 - og tager toget direkte til Liverpool fra lufthavnen. Onsdag tager vi toget tilbage til Manchester, hvor vi skal tilbringe de sidste par dage. Fredag kl. 18:55 flyver vi igen med SAS til København, hvor vi lander kl. 21:45. Bagage reglerne med SAS siger at vi må medbringe 8 kg. håndbagage hver(vil medbringe mere skal i selv betale for indtjekket bagage max 23kg, pris: snak med Rasmus. I kan godt være flere som deler en kuffert.) 
I løbet af turen, arbejdes der på at vi skal på rundvisning på følgende stadions: Liverpool, Everton, Manchester United og Manchester City. Desværre er det pause i fodboldprogrammet grundet landskamp mens vi er der - Men måske vi kan finde en 2. divisions kamp, hvilket også gør at det er til at betale. 

I Liverpool har vi booket et kæmpe hus på 500m2, Se billeder af huset her http://www.booking.com/Share-FHmbCL

Når vi har flere informationer om turen, skal vi nok smide det ud her på siden. 

Mødetid i lufthavnen og en kolonifolder vil komme omkring 1. oktober.