hvem ejer bussen

Storagergård

Gl. landvej 15

2620 Albertslund

Lej bussen

Hvem ejer bussen?
Er det Kommunens ?

Er det Børnenes ?

Er det Forældrenes ?

Er det Storagergårds ?

   Næ, bussen ejer såmænd sig selv. En kreds af forældre oprettede i 1972 busselskabet ved hjælp af lånegarantier. Og siden har bussen ejet sig selv. Busselskabet drives som et uafhængigt firma, med egen økonomi og beslutningsprocesser. Økonomisk er der indtægter fra kørsel for Storagergaard og fra andre der bruger bussen. Der har gennem årene også været ikke ubetydelige indtægter fra forældrebidrag, fester og bankospil. For at måtte drive turistvognmandsvirksomhed skal selskabet have en række tilladelser og opfylde en del myndighedskrav. Selskabet skal have tilladelse til erhvervsmæssig personbefordring, bussen skal være indregistreret til erhvervsmæssig personbefordring - SKAL til syn een gang om året, og chaufførerne skal alle have stort erhvervskort til bus, samt hvidt og blåt kvalifikationsbevis(nu Erhvervs chauffør uddannelsen). 
   Alle disse ting er i orden, og har været det i mange år. Visse steder i landet har både SID og de lokale turistvognmænd set skævt til institutionsbusser, med beskyldninger om at de kører ulovligt og uden de fornødne tilladelser og kvalifikationer. Dette er IKKE tilfældet med vores bus.


Og det er muligt at leje bussen.... Alle kan leje bussen, som køre hvorhen det er muligt. Prisen er 700 kr. + moms pr. påbegyndt time. Ved længere turer, kontakt Rasmus for et tilbud( 43 45 40 77). Vi kører alle former for turer, om det er en tur til Herstedhøje eller en fodboldtur til udlandet - så kan vi klare det. Bussen har været rundt om i Europa - den vi har nu, har bl. a. være i Tjekkiet, Holland, Frankrig, Tyskland, Polen, Sverige m.m.  Bussen har været lejet ud til konfirmation, bryllup, kolonier, fødselsdagen, poltarben, familieture, lejreskoler m.m.