Belgien 2019

Storagergård

Gl. landvej 15

2620 Albertslund


Følg turen her på siden.

Vi opdatere siden når det er muligt, med både tekst og billeder. 

Belgien 2019 - koloni


Sidste nyt, følge bussen - klik på den gule tekst:
Du kan føge os/bussen på vores hjemtur. Klik på linket, og se hvor vi er - opdatere ca. hvert 5 min. Benytter du app'en "Glympse" vil du kunne se det i real time. Klik her og følg os 


PS. de sidste billeder vi komme på hjemmesiden i løbet af weekendne. 


Fredag:

En par rigtige gode dage er slut, og i dag kl. 9:15 trillede bussen tilbage mod Albertslund. I kan følge bussen, ved at klikke på den gule tekst ovenfor, og se hvor langt vi er nået. 


Torsdag: 

I dag var der mulighed for at tage ind til den gamle by Durbuy, og shoppe, hygge, og se lidt andet. Men man kunne også tage tilbage til Adventure Parken, og være aktiv. Begge dele blev benyttet, og alle hyggede sig. Tilbage i hytten blev poolen benyttet, inden aftensmaden. Inden der faldt ro på i huset, skulle der pakkes så meget som kunne. 


Onsdasg morgen: 
Vi har nu været her i ca. 2 døgn, og alle nyder turen. Vi bor i et kæmpe hus, men masser af muligheder for at blive aktivieret. I går(tirsdag) var vi i Durbuy Adventure park, hvor en stor del fik rykket deres grænser for hvad de troede de turde. Der blev klatret på klippeskåninger, brugt svævebane, cyklet, rusjset og meget mere hele dagen, så vi fik sent aftensmad - og flere var trætte. 
Onsdag:
I dag var vi en tur i Bruxelles hvor tiden gik med lidt shopping, og hygge. Efterfølgende var vi oppe i Atomium som var super cool. Vi fik taget et godt fælles foto. På vej hjem, tog vi aftensmaden da, vi var sent på den.  


Se billeder fra turen ved at klikke på fanebaldet "Billeder" og søg på 2019 - så kommer de frem. 


Har du smidt din kolonifolder væk, kan du hente en ny her. 


Vores adr. i Belgien er: