2015 - Belgien koloni

Se og læs om tidligere kolonier


Siden er sidst opdateret Torsdag d. 9. juli kl.18:45


Følg med i klubbens sommerkoloni her på siden - den vil løbende blive opdateret men vi er afsted.

Der vil komme billeder og små historier fra dagene vi er afsted.


UPDATE fra kolonien - sidst opdateret torsdag aften.


Efter en lang bustur hvor ingen frøs ;) - ankom vi ved middagstid ti Durbuy Adventure, hvor vi skulle bo. Desværre gik der et par timer før vi kunne få vores tipier. Men da vi fik dem, var der stor gælde, og staks gik alle igang med at spille bold, lege ta fat, lave vandkamp og hygge - et par af drengene kunne ikke vente og smuttede ned for at køre go-karts - da de ikke kunne vente til søndag.

Søndag vågnede de fleste ved 8 tiden, og efter morgenmad, gik turen op til El-go-kartsene hvor der skulle races om kamp. Alle syntes det var skide sjovt, men at 8 min. var lidt for kort tid.

Efter go-kart, gik vi alle op til klatrebanen hvor der skulle overskrides grænser. Alle var oppe og nyde udsigten fra træerne, og flere nåde op i 12 meters højde. Igen nød alle det, og syntes at det havde været sjovt og udforderne. Tilbage i campen, blev det kun til 10 minutters pause, hvor der blev udbetalt lommepenge - da vi skulle ind til byen, Durbuy(som er en gammel smuk by)

Alle nød turen ind til byen, hvor der blev hyggeshoppet, spist is, slappet af. Tilbage på campen, gik resten med råhygge, vandkamp og skumfiduser som blev varmet over bål.

Hjemmesiden er opdateret med masser af billeder fra turen. Se under billeder(eller benyt dette link: Se billeder fra turen her

Mandag: Dagen stod i Tour De Fance øjme. Efter at flere af drengene om formiddagen, var smuttet op for at spille paintball - gik turen til Havelange, hvor vi skulle se Touren. Desværre var mange af vejene allerede lukket, så det spot vi have udset os, var umuligt - men så kom vi til at stå mindt inde i byen sammen med en masse andre mennesker. Men det betød også at der var flere mennesker som skulle kæmpe om de ting som karavanen smed ud. Alle syntes det var sjvot at se Tour de France i virkeligheden.

Tirsdag skulle vi så på den igen - men denne gang stod vi perfekt - helt alene, så det var kun os selv vi skulle kæmpe med, når karavanen rullede forbi. Alle fik en masse sjove ting, og rigtig mange købte også en Le Tour bag - som indeholdte t-shirt, cap, drikkedunk, badana og 4 tattoveringer.

Efter Tour feltet var trillet forbi, gik turen til Bruxells, hvor vi skulle op i Atomium(bygget til verdens udstillingen i 1958) - Nede igen på jorden, og så gik turen til et super fedt vandland, hvor alle fik vasket alt snansen fra de sidste 2-3 dage af sig. Vandlandet havde også de sjoveste rutsjebaner. Vi var først tilbage kl. 23:30 i campen, men så var alle også meget trætte.

onsdag: Her trillede vi ind til selve byge, for at shoppe en sidste gang. Eftermiddagen blev brugt aktivt på vandet, højt oppe på klipperne og som afslapning. Kl 23 startede vi bussen op og kørte mod Kruså.

Torsdag kl. 12 ankom vi trætte til Kruså Camping, og efter opsætning af telte smuttede vi en tur til Frøslevlejren, hvor Rasmus fortalte lidt om hvad den havde været brug til og hvorfor den blev bygget. Bagefter smuttede vi i  Fleggaard for at bruge de sidste penge.

Fredag - Vi ses kl. 15:00


Du kan se billeder fra turen ved at klikke herKontakt:

Ønsker du at skrive en mail kan du sende den til stgkoloni@hotmail.dk - Husk at skrive navn på modtager i emnefeltet. Du kan i nødstilfælde ringe(nummer står i kolonifolder) Men tænk en ekstra gang om det er så vigtigt at vi skal vide det..


Efter kolonien:

Kom gerne over mandag, så snakker vi koloni, ryder op, se billeder, slapper af. Hvem ved, måske har du glemt en trøje eller andet i bussen, som du så kan tage med hjem.
 


 Se vores tidligere koloni sidder:


2013 - Sommerkoloni til Prag, Tjekkiet[klik her]


2014 - Sommerkoloni Berlin (klik her)


2016 - Vinterkolni Idre Fjäll